Art de Beauté

definitief ontharen

definitief ontharen

Definitief ontharen d.m.v. IPL 

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor u kan betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL SHR kunt u zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

de behandeling:

De Medcos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?

Bij een MedCos IPL SHR behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 tot 10 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Is de behandeling pijnlijk?

Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar is voor iedereen goed te doen.

Hoe belangrijk is de periode tussen de behandelingen?

U dient altijd de aangegeven behandelperiodiek aan te houden. Zeker in de basis is het van groot belang dat hier niet van afgeweken wordt. Wanneer u de basis niet goed legt bestaat de kans dat er meer behandelingen noodzakelijk zijn dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.

Kom langs voor een gratis advies, dan kunnen we samen bekijken wat je wensen en mogelijkheden voor jouw persoonlijk zijn.


boek je gratis intake en proefflits

onderstaande tarieven zijn per behandeling 
wenkbrauwen tussenstuk 35,-
kaaklijn (incl. bakkebaarden) 65,-
wangen (incl. jukbeenlijn)  65,-
bovenlip 37,-
kin 47,-
hals

 65,-

gehele gezicht (excl. oorschelpen/hals)125,-
  
nek 65,-
schouders125,-
oksels 65,-

rug (tot taille)

199,-
borsten vrouw (incl. tepelhof) 85,-
borst man125,-
buik vrouw 99,-
 buik man                                             99,-
bikinilijn                                             85,-
bikinilijn volledig115,-
billen145,-
  
bovenarmen125,-
onderarmen125,-
armen volledig225,-
handen (incl. vingers) 65,-
vingers 45,- 
bovenbenen225,-
onderbenen (incl. knie)175,-
benen volledig 325,-
voeten (incl. tenen) 99,-
tenen 45,-
  

Combi voordeel

bovenlip en kin 69,-
kin en hals 97,-
oksels en bikinilijn135,-
oksels en onderbenen215,-
bikinilijn en onderbenen235,-
benen volledig (incl. voeten) en bikinilijn 385,-
benen volledig (incl. voeten) en oksels365,-
onderbenen, bikinilijn, oksels280,-

 

Profiteer van 10% voordeel bij het afnemen van een pakket 

(8 behandelingen, in 3 keer vooraf te betalen 3-3-2)

Dit extra voordeel geldt ook op de combi-deals!

 


 

Electrisch ontharen
Electrisch ontharen wordt al tientallen jaren toegepast om aan hinderlijke overbeharing een einde te maken. Kenmerkend van deze "permanente" ontharingsmethode is dat elk haartje afzonderlijk wordt aangepakt. Bij grote oppervlakken is dit een zeer tijdrovende klus en daardoor geen geschikte manier. Meestal wordt deze methode gebruikt om storende gezichtsharen te verwijderen. De papil in het haarzakje (waarin de haar groeit) wordt door het electrisch ontharen (met behulp van een heel dun naaldje) vernietigd waardoor groei niet meer mogelijk is. Omdat het haar in de juiste groeifase behandeld moet worden en dit van buitenaf niet zichtbaar is, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. 
Voordeel van electrisch ontharen is dat ook de lichte en grijze haren bahandeld kunnen worden.

Het is belangrijk om na het harsen of electrisch ontharen niet in de zon te gaan of gebruik te maken van de zonnebank!
Gebruik indien nodig een beschermingsfactor.

 

Electrisch ontharen vergoeding mogelijk    

 15 min   30,-
 

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram