Art de Beauté

Permanente make-up: jarenlang plezier van een prachtige make-up, styling van eyeliners, wenkbrauwen en/of lipliners...

Permanente make-up: jarenlang plezier van een prachtige make-up, styling van eyeliners, wenkbrauwen en/of lipliners...

Niet meer ongerust in de spiegel hoeven te kijken of je make-up nog goed zit bij een bezoek aan het strand, zwembad of de sauna, of gewoon tijdens het werken in de tuin.....Zelfs s'morgens vroeg stapt  u verzorgd uw bed uit. U kunt op uw permanente make-up vertrouwen! 

Wat is permanente make-up?
Tijdens het aanbrengen van cosmetische tatoeages of permanente make-up worden d.m.v. kleine naalden pigmentstoffen vlak onder het huidoppervlak aangebracht.

Permanente make-up is geschikt voor wie:
-geen wenkbrauwen meer hebben (door epileren)
-moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
-geen haren meer hebben (bijvoorbeeld door ziekte)
-geen strakke liplijn hebben
-vollere lippen willen
-contactlenzen of een bril dragen
-veel aan sport doen


De behandeling:

Lipcontour; een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond. Vóór de pigmentatie wordt in overleg met u de vorm en de kleur bepaald. Het wordt u aangeraden 3 dagen voor de pigmentatie uit voorzorg Zovirax créme aan te brengen en dit voort te zetten tot 4 dagen na de behandeling.

eyeliner; door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperinplant voller. Volle eyeliners, dunne infralash eyeliners, meerdere kleuren? Alles is mogelijk

wenkbrauwen; in overleg met u worden eerst de wenkbrauwen getekend om de vorm en de kleur te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op uw gezichtscontour afgestemd. daarna worden de haartjes volgens de hairstroke, powder en/of schaduw techniek gepigmenteerd waardoor een heel natuurlijke uitstraling word verkregen.

In alle gevallen toont de kleur na de pigmentatie donkerder dan dat het uiteindelijke resultaat zal zijn. In de eerste week zal de kleur nog voor zo'n 50% lichter worden door o.a. de korstjes die eraf zullen gaan.
Beetje bij beetje wordt er een laagje pigment in de huid opgebouwd waardoor er in de meeste gevallen 1 tot 3 behandelingen nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat.

Na de behandeling:
Na de behandeling krijgt u een nabehandelings formulier mee waarin staat hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen na de pigmentatie. De pas aangebrachte permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond en heeft dus zorg en tijd nodig om te genezen. Met een goede verzorging is de wond na circa 1 week genezen. U krijgt van ons een nabehandelingscréme mee naar huis die u gedurende de eerste dagen meerdere malen per dag dient aan te brengen.
Het is belangrijk de behandelde huid gedurende 3 dagen droog te houden, dus geen water, sauna, zwemmen etc. ook zon of een zonnebank wordt afgeraden. En om zolang mogelijk van prachtig gepigmenteerde wenkbrauwen te kunnen genieten is het verstandig een beschermingsfactor te gebruiken tijdens het zonnen.


Hoe lang blijft het zitten?
Permanente make-up blijft gemiddeld 1-5 jaar mooi, afhankelijk van techniek, plaats, kleur, leeftijd, leefwijze... Omdat het proces van huidvernieuwing gewoon verder gaat zal de kleur in de loop der tijd vervagen. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan 1 nabehandeling.

Uw gezondheid
Als u lijdt onder één van de onderstaande gezondheidsklachten wordt het aanbrengen van permanente make-up afgeraden. Raadpleeg eventueel uw huisarts.
- Diabetes
- hemofilie
- chronische huidziekte
- contactallergie
- immuunstoornis
- hart- en vaatafwijkingen
- gebruik van antistollingsmiddelen
- op plaatsen waar u plastische chirurgie of 
  radiotherapie heeft ondergaan
- op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken,
  zwellingen of andere vormen van irritatie op uw lichaam  
  voordoen

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up mag u niet onder invloed van drugs of alcohol zijn.
Indien u zwanger bent wordt permanente make-up ook afgeraden.

Goedgekeurd door de GGD
In Nederland geldt de wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeage of permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren 1x per 3 jaar of de behandelaars zich hieraan houden.

Art de Beauté is goedgekeurd door de GGD en heeft al meer dan 22 jaar ervaring!

 

Prijzen inclusief 2 nabehandelingen en crème en afhankelijk van toegepaste techniek 

Wenkbrauwen vanaf                                      285,-
Lipcontour 315,-
Eyeliner boven                                        199,-
Eyeliner onder 179,-
Eyeliner boven en onder 339,-
Eyeliner smudge / sparkling extra vanaf 75,-
Bijwerken per onderdeel: 

binnen een jaar na de laatste behandeling       

 94,-
meer dan een jaar geleden na de laatste behandeling        115,-

Let op: tarieven bijwerken afhankelijk van de nog aanwezige pigment in de huid!

Voor vragen of een vrijblijvend advies gesprek kunt u ons altijd bellen, wij helpen u graag!

 
 
 
 

een reactie...

Hallo Lisette,

Wat ben ik ontzettend blij dat ik mijn eye liner en wenkbrauwen bij jou met permanente make-up heb laten voorzien. Na de komst van onze kleine meid schiet de make-up er echt bij in. Maar als ik nu op sta voel ik me niet kaal en kan ik zo de deur uit, heerlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit, de dunne streepjes die je bij tekent lijken net echte haartjes. Ik kan het echt iedereen aanraden, en dat doe ik ook wel, het is wel wat vervelend met zetten, maar dat went wel. Echt ontzettend bedankt voor deze mooie make-up, super mooi aangebracht. Elke dag heb ik hier plezier van. Nogmaals bedankt! Top!

Veel groetjes een heel tevreden klant!

een revieuw

 
Wat heb je mooi werk geleverd, eerst een permanent lijntje onder mijn ogen en daarna mijn wenkbrauwen! Prachtige lijntjes getatoeëerd en iedereen moet nog eens kijken of het inderdaad “nep” is! Je hebt goed naar mijn natuurlijke wenkbrauwen gekeken en ik ben er zo blij mee! Je bent heel nauwkeurig en dat vond ik super belangrijk omdat je er toch een hele tijd mee moet doen!
Nogmaals voor iedereen die dit wilt laten doen kan ik alleen maar zeggen kom naar Art Beaute!
Zekerheid van mooie en goeie kwaliteit!
Liefs,
Erica Vulders-Kuijpers

J. Dorssers

J. Dorssers J. Dorssers

'Erg tevreden met het mooie en natuurlijke effect! De behandeling was prettig, met goede communicatie en afstemming op mijn wensen.

J. Dorssers'

L.van Bree & R. Scheepers

L.van Bree & R. Scheepers L.van Bree & R. Scheepers

links: eyeliner boven en onder

rechts: wenkbrauw shadow techniek

N. Vissers

N. Vissers N. Vissers

Links:
Boven en Onder Eyeliners aan 1 zijde, direct na de behandeling

Rechts:
Boven en Onder Eyeliners, direct na de behandeling

klik op de foto voor vergroting.

wenkbrauwen hairstroke/shadow

wenkbrauwen hairstroke/shadow wenkbrauwen hairstroke/shadow

Zo gemakkelijk, had ik het maar eerder gedaan! Ik hoef niet meer op te letten of het nog wel goed zit en spring zo onder de douche vandaan!

Eerst werd besproken wat mijn wensen waren, het voelde heel vertrouwd...

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram