Art de Beauté

Handen zijn uw visite kaartje...

Handen zijn uw visite kaartje...

prachtig verzorgde nagels en handen....Laat ze er keurig uitzien!

Gelpolish: wekenlang plezier van prachtige nagels, gellak wordt onder een uv lamp uitgehard en blijft daardoor veel langer zitten, is meteen droog, verstevigd de nagel en is ook geschikt voor over de natuurlijke nagel. Gelpolish is er in vele kleuren van naturel tot trendy blitz.....


BIAB is een afkorting voor Builder In A Bottle. Dit is een verstevigende builder gel die ervoor zorgt dat de nagels sterk, flexibel en gezond worden. BIAB nagels zijn wat steviger dan de gellak en hebben een vergelijkbare stevigheid van de acryl. BIAB is een gel die in feite al een base en primer bevat. Ook is BIAB niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, en dus geschikt voor iedereen.
 
BIAB nails zijn mogelijk in vele nude tinten maar ook een color gelpolish kan over de BIAB gezet worden. Voor ieder wat wils dus.
 
Om nog langer plezier van je prachtige nagels te kunnen hebben is het voor zowel een BIAB als gelpolish behandeling belangrijk de nagels goed te hydrateren. Gebruik hiervoor een voedende nagelriemolie. (verkrijgbaar in de salon) Breng de nagelriemolie bij voorkeur elke avond voor het slapen gaan aan. Hierdoor krijgen de nagels optimaal de kans om te herstellen en te groeien, de nagels drogen minder snel uit waardoor loslating van gelpolish voorkomen wordt.

 

 
 

Voordat we beginnen met het aanbrengen van gellak of acryl/BIAB nagels wordt eerst gekeken naar uw wensen, de conditie van uw nagels, uw leefomstandigheden, welk werk u doet etc...om zo de juiste keuze tussen gellak, BIAB en/of acryl te kunnen maken. Uw nagels inclusief uw nagelriemen worden secuur en met uiterste zorgvuldigheid behandeld, uw handen zijn immers uw visitekaartje....

Acryl nagels met verlenging (+/- 90 min.)     91,-

Acryl nagels zonder verlenging (+/- 75 min.)   76,-

Acryl nagels meerprijs french/babyboom   10,-

Bijwerken acryl  (60/75 min.) 58,-

 

Gelpolish/fiber  (60/75 min.) 55,-

BIAB naturel (+/- 60 min.) 55,-

BIAB & gelpolish (+/- 75 min.) 65,-

 

Meerprijs per 15 min.   10,-

 

Reparatie per nagel   8,-

Strass/ sticker/ nail art per stuk vanaf    0,45

Acryl/ Gel verwijderen, nagels verzorgen    22,-


E-manicure  37,-

E-manicure i.c.m. gelpolish/BIAB/acryl 10,-

Paraffine pakking i.c.m.  10,95

Nagels vijlen en lakken (nagellak)     24,50

 

 
 

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram