Art de Beauté

Wilt u uw huid optimaal verzorgen én verbeteren?

U kunt bij Art de Beauté een treatment op basis van tijd boeken zoals bijvoorbeeld een 90 minuten gelaatsbehandeling, telkens weer gaan we samen met u bekijken waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Of dit nu de verjonging van uw huid betreft of het oplossen van huidproblemenen we gaan voor het hoogst haalbare resultaat! Een slappe huid wordt weer stevig, een grauwe huid gaat weer stralen en vlekken en onvolkomenheden vervagen of verdwijnen... Door middel van stimulerende Peelings, geconcentreerde Werkstoffen, huidverbeterende Maskers en heerlijke Massages...een ware BELEVING waarin de AANDACHT voor u als klant voorop staat.

 
 

We werken in de salon met LOOkX Derma Skincare producten, deze bevatten innovatieve en exclusieve Zwitserse ingrediënten met het hoogste percentage aan actieve werkstoffen. LOOkX Skincare is rijk aan huididentieke ingrediënten die meteen worden herkend en opgenomen door de huid.  Ze hebben het vermogen door te dringen tot in de dieper gelegen huidlagen, resultaat: Structuur- en Huidverbetering! LOOkX Skincare staat voor Smart Beauty, Clean Beauty en Skin science

Innovatief, modern en met aandacht voor het milieu!Bent u nog nooit bij Art de Beauté geweest en wilt u huidverbetering?

Dan raden wij de Meet & Treat behandeling aan. Voor huidverbetering d.m.v. huidverzorging is het belangrijk om voldoende informatie te krijgen over uw huid. Daarbij staan uw vragen en huidbehoefte centraal.

De behandeling bestaat uit:

 • uitgebreide intake en professionele huidanalyse d.m.v. de Skinfacts
 • intensieve reiniging (voor optimale opname van actieve werkstoffen) 
 • peeling
 • wenkbrauwen epileren of harsen
 • ontspannende massage
 • huidverbeterend masker
 • een op uw huid afgestemde dagverzorging

U heeft na afloop van deze Kennismakingsbehandeling:

 • een compleet huidadvies (gebaseerd op onze bevindingen en op uw wensen)
 • een beautybox vol producten
 • en een heerlijke huid

Meet & Treat Kennismakingsbehandeling 90 min.  80,95

 

LOOkX 90 minuten   92,-

LOOkX 60 minuten   80,-

LOOkX 45 minuten   64,-

LOOkX 30 minuten   49,50

LOOkX Anti-ageing TOPPER 60 minuten   103,-

LOOkX Anti-ageing TOPPER uitgebreid 90 minuten   114,-

deze toppers bevatten een intensief masker & het anti-ageing LED mask 


Derma effect miracle peel               45 min.   77,-
Bootcamp kuur  4x   288,-
kuur incl.2 thuis producten   10% voordeel   

 
De Derma effect miracle peel is de meest intensieve peeling bij Art de Beauté en de perfecte manier om de huid versneld te vernieuwen en haar uitstraling te verbeteren.  Huidverbetering op klinisch niveau! Dringt door tot in de dermis en laat de pH zakken tot 3.0 waardoor een huidverbeterend en huidverjongend resultaat behaald kan worden.
i.c.m  de LED Mask therapie ongekende resultaten!!

kuur incl. (vanaf 3) thuis producten20% voordeel
 
 

Voor de jongeren tot 21 jaar hebben we speciale behandelingen met of zonder acné, door de hormonen kan je huid nogal eens onzuiver of onrustig zijn en dan is huidverzorging met de juiste producten uiterst belangrijk om ook later een mooie huid zonder littekens te hebben!
 
Youth treatment tot 21 jaar                  30 min. 38,-
Acné treatment tot 21 jaar45 min. 53,-
Acné treatment tot 21 jaar60 min. 62,-
 
voor Acnè behandelingen is vergoeding van het ziekenfonds mogelijk, wij vertellen u er graag meer over.
Vraag bij uw huisarts een verwijzing en wij doen de rest

 
 
 

M Kessels

M Kessels
"Tijdens de behandeling is er volledige rust en alle aandacht gaat naar mij uit. Er word me goed uitgelegd wat er gedaan word en waarom. Een heerlijke gezichtsmassage maakt de behandeling helemaal compleet. Als finishing touch word mijn gezicht nog voorzien van een klein beetje make-up en op het moment dat ik uit de stoel stap heb ik het gevoel dat mijn huid weer helemaal zen is. Een zeer prettige ervaring!!"

Stel direct uw vraag • Volg ons op:
 • Art de Beauté op Facebook
 • Art de Beauté op Instagram