Art de Beauté

Wilt u uw huid optimaal verzorgen én verbeteren?

U kunt bij Art de Beauté een treatment op basis van tijd boeken zoals bijvoorbeeld een 90 minuten gelaatsbehandeling, telkens weer gaan we samen met u bekijken waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Of dit nu de verjonging van uw huid betreft of het oplossen van huidproblemenen we gaan voor het hoogst haalbare resultaat! Een slappe huid wordt weer stevig, een grauwe huid gaat weer stralen en vlekken en onvolkomenheden vervagen of verdwijnen... Door middel van stimulerende Peelings, geconcentreerde Werkstoffen, huidverbeterende Maskers en heerlijke Massages...een ware BELEVING waarin de AANDACHT voor u als klant voorop staat.

De LOOkX behandelingen worden gegeven met LOOkX Skincare producten, deze bevat innovatieve en exclusieve Zwitserse ingrediënten met het hoogste percentage aan actieve werkstoffen. LOOkX Skincare is rijk aan huididentieke ingrediënten die meteen worden herkend en opgenomen door de huid.  Ze hebben het vermogen door te dringen tot in de dieper gelegen huidlagen, resultaat: Structuur- en Huidverbetering!

LOOkX 90 min.€ 77,-
LOOkX 60 min.€ 66,-
LOOkX 45 min.€ 54,-
LOOkX 30 min.€ 41,-
   
LOOkX Relax105 min.€ 89,-
LOOkX Wellness perfection120 min.€ 105,-

 
De Derma effect miracle peel is de meest intensieve peeling bij Art de Beauté en de perfecte manier om de huid versneld te vernieuwen en haar uitstraling te verbeteren.  Huidverbetering op klinisch niveau! Dringt door tot in de dermis en laat de pH zakken tot 3.0 waardoor een huidverbeterend en huidverjongend resultaat behaald kan worden.
i.c.m  de LED Mask therapie ongekende resultaten!!

Derma effect miracle peel               45 min.€ 71,-   
Bootcamp kuur  4x  € 264,-
kuur incl.2 thuis producten   10% voordeel   
kuur incl. (vanaf 3) thuis producten20% voordeel
 
 

Janssen Cosmeceutical is een revolutionaire huidverzorgingslijn voor een optimale voeding en bescherming van de huid. De producten beschikken over natuurlijke en bio-technologische ingrediënten en zijn speciaal ontwikkeld voor de schoonheidssalons. Janssen Cosmeceutical is niet op dieren getest en staat garant voor hoogwaardige schoonheidsproducten met bewezen effecten.
 
 
Janssen Cosmetics
80 min.€ 68,-
Janssen Cosmetics55 min.€ 61,-
Janssen Cosmetics30 min.€ 32,-
   

Youth treatment (tot 21 jaar)

30 min.€ 32,-
Eye Care treatment25 min.€ 31,-
 
 
voor Acnè behandelingen is vergoeding van het ziekenfonds mogelijk, wij vertellen u er graag meer over.
 

 

M Kessels

M Kessels
"Tijdens de behandeling is er volledige rust en alle aandacht gaat naar mij uit. Er word me goed uitgelegd wat er gedaan word en waarom. Een heerlijke gezichtsmassage maakt de behandeling helemaal compleet. Als finishing touch word mijn gezicht nog voorzien van een klein beetje make-up en op het moment dat ik uit de stoel stap heb ik het gevoel dat mijn huid weer helemaal zen is. Een zeer prettige ervaring!!"

Speciale maand acties

Speciale maand acties Pro@Home treatment  € 19,95Leuke behandeling voor thuis of om cadeau te geveninhoud: reinigen, peeling, masker, serum, dag- oog verzorging. Compleet met uitgebreid stappenplanPro@Home de Lux…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter