Art de Beauté

Wilt u uw huid optimaal verzorgen én verbeteren?

U kunt bij Art de Beauté een treatment op basis van tijd boeken zoals bijvoorbeeld een 90 minuten gelaatsbehandeling, telkens weer gaan we samen met u bekijken waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Of dit nu de verjonging van uw huid betreft of het oplossen van huidproblemenen we gaan voor het hoogst haalbare resultaat! Een slappe huid wordt weer stevig, een grauwe huid gaat weer stralen en vlekken en onvolkomenheden vervagen of verdwijnen... Door middel van stimulerende Peelings, geconcentreerde Werkstoffen, huidverbeterende Maskers en heerlijke Massages...een ware BELEVING waarin de AANDACHT voor u als klant voorop staat.

 
 

Je huid nu, is niet meer hetzelfde als hoe je huid gisteren was. Of zoals ze morgen zal zijn. Je huid leeft en is constant in beweging. Ze verandert met het verstrijken van de tijd. Of het nu komt door de zon, je dieet, hormonen, slaap, stress of het natuurlijke verouderingsproces. Je huid past zich voortdurend aan de wereld om haar heen aan. Je huid is everchanging. Daarom heb je huidverzorging nodig die altijd werkt, ongeacht de omstandigheden. Huidverzorgingsproducten die passen bij jouw unieke huid en die echt doen wat ze zeggen. Want als jij je huid écht belangrijk vindt, neem je geen genoegen met loze beloftes. Als jij je huid écht belangrijk vindt, kies je voor LOOkX of Kalahari. Want wij doen er alles aan om cosmetica te ontwikkelen die echt werken. Cosmetica met de juiste mix van ingrediënten, moleculairgewicht, percentage werkstoffen en technologieën. Die daadwerkelijk resultaat geven en de huidconditie zichtbaar verbeteren. Dus laat je niet tegenhouden om er altijd op je best uit te zien. Nu en in de toekomst, elk seizoen, tijdens hormonale schommelingen en na een lange dag. Always look better with LOOkX Cosmetics for the Everchanging Skin.  #ProofLooksBetter

Innovatief, modern en met aandacht voor het milieu!Bent u nog nooit bij Art de Beauté geweest en wilt u huidverbetering?

Dan raden wij de Meet & Treat behandeling aan. Voor huidverbetering d.m.v. huidverzorging is het belangrijk om voldoende informatie te krijgen over uw huid. Daarbij staan uw vragen en huidbehoefte centraal.

De behandeling bestaat uit:

 • uitgebreide intake en professionele huidanalyse 
 • intensieve reiniging (voor optimale opname van actieve werkstoffen) 
 • peeling
 • wenkbrauwen epileren of harsen
 • ontspannende massage
 • huidverbeterend masker
 • een op uw huid afgestemde dagverzorging

U heeft na afloop van deze Kennismakingsbehandeling:

 • een compleet huidadvies (gebaseerd op onze bevindingen en op uw wensen)
 • een beautybox vol producten
 • en een heerlijke huid

Meet & Treat Kennismakingsbehandeling 90 min.  81,95

 

LOOkX 90 minuten   94,-

LOOkX 60 minuten   81,-

LOOkX 45 minuten   65,-

LOOkX 30 minuten   49,50

LOOkX Anti-ageing TOPPER 60 minuten   104,-

LOOkX Anti-ageing TOPPER uitgebreid 90 minuten   116,-

deze toppers bevatten een intensief masker & het anti-ageing LED mask 

KALAHARI 60 minuten  85,-
 
KALAHARI 90 minuten  99,-
 
KALAHARI INCL LED 128,95
 
Derma effect miracle peel               45 min.   79,-
Bootcamp kuur  4x   296,-
kuur incl.2 thuis producten   10% voordeel   

 
De Derma effect miracle peel is de meest intensieve peeling bij Art de Beauté en de perfecte manier om de huid versneld te vernieuwen en haar uitstraling te verbeteren.  Huidverbetering op klinisch niveau! Dringt door tot in de dermis en laat de pH zakken tot 3.0 waardoor een huidverbeterend en huidverjongend resultaat behaald kan worden.
i.c.m  de LED Mask therapie ongekende resultaten!!

kuur incl. (vanaf 3) thuis producten20% voordeel
 
 

Voor de jongeren tot 21 jaar hebben we speciale behandelingen met of zonder acné, door de hormonen kan je huid nogal eens onzuiver of onrustig zijn en dan is huidverzorging met de juiste producten uiterst belangrijk om ook later een mooie huid zonder littekens te hebben!
 
Youth treatment tot 21 jaar                  30 min. 39,-
Acné treatment tot 21 jaar45 min. 54,-
Acné treatment tot 21 jaar60 min. 63,-
 
IPL en Acné: het veilige licht van IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acné zienderogen vermindert. Het noodzakelijke aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acné. gem. zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2-weken. 
 
voor Acnè behandelingen is vergoeding van het ziekenfonds mogelijk, wij vertellen u er graag meer over.
Vraag bij uw huisarts een verwijzing en wij doen de rest

 
 
 

M Kessels

M Kessels
"Tijdens de behandeling is er volledige rust en alle aandacht gaat naar mij uit. Er word me goed uitgelegd wat er gedaan word en waarom. Een heerlijke gezichtsmassage maakt de behandeling helemaal compleet. Als finishing touch word mijn gezicht nog voorzien van een klein beetje make-up en op het moment dat ik uit de stoel stap heb ik het gevoel dat mijn huid weer helemaal zen is. Een zeer prettige ervaring!!"

Stel direct uw vraag • Volg ons op:
 • Art de Beauté op Facebook
 • Art de Beauté op Instagram