Art de Beauté

Direct een gladde en stralende huid d.m.v. Microdermabrasie

Direct een gladde en stralende huid d.m.v. Microdermabrasie

 

Wilt u af van die storende (acne-) littekens? Wilt u een frisse en stralende teint? Wilt u een gladde en gave huid? Kortom: wilt u het beste resultaat voor uw huid?

 Dan is Microdermabrasie de juiste behandeling voor u....De oplossing voor een mooie en gave huid!

Rimpels en huidproblemen
Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn voor in het dagelijks functioneren. Met micro-dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

Veilige huidverbetering

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid 'gespoten'. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend!

Wat kan er behandeld worden:

- Huidverjonging
- Anti-rimpel behandeling
- Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
- Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering
- Verzachten littekens (snij- en brandwonden)
- Behandeling van striae (zwangerschapsstriemen)
- Vermindering hardnekkige acne
- Vervaging acne littekens

De behandeling
Afhankelijk van het soort behandeling start micro-dermabrasie in kuurverband met 1 x in de 2 á 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Voor huidverfrissing variëert dit van 3 tot 5 keer, voor littekens en acne zijn meerdere behandelingen noodzakelijk afhankelijk van grootte en diepte. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het resultaat te behouden. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Het is zeer belangrijk de huid gedurende de kuur goed te verzorgen en te beschermen met een voor u passende créme en SPF.

Na de behandeling
Na de behandeling kan de huid wat trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald waardoor goede verzorging thuis van de huid noodzakelijk is, de rebuilding serum, créme en zonnebrandcréme zorgen voor een aangenaam gevoel en versnellen het regeneratieproces van de huid. De micro-dermabrasie behandeling in combinatie met een collageen vliesmasker zorgt voor verkoeling met een sneller en stralend resultaat!

Wij staan u graag te woord voor vragen en/of een vrijblijvend advies....

  
per 30 min.                          

   49,-

Combinatie met gelaats behandeling

 29,95
Kuurverband: 
3x microdermabrasie        
 137,-
6x microdermabrasie
 274,-

Voor een optimaal resultaat is thuisverzorging van groot belang, je huid moet herstellen en is kwetsbaar, wij helpen je daar graag bij en daarom tijdens de kuur 10% product voordeel

 
 

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram