Art de Beauté

Direct een gladde en stralende huid d.m.v. Microdermabrasie

Direct een gladde en stralende huid d.m.v. Microdermabrasie

 

Wilt u af van die storende (acne-) littekens? Wilt u een frisse en stralende teint? Wilt u een gladde en gave huid? Kortom: wilt u het beste resultaat voor uw huid?

Dan is MicroSkinPolish de juiste behandeling voor u....De oplossing voor een mooie en gave huid!


Wat kan er behandeld worden:

- Huidverjonging
- Anti-rimpel behandeling
- Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
- Pigment- en ouderdomsvlek vermindering
- Verzachten littekens (snij- en brandwonden)
- Behandeling van striae (zwangerschapsstriemen)
- Vermindering hardnekkige acne
- Vervaging acne littekensDe behandeling

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

MSP-behandeling1_1
Vóór de behandeling

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

MSP-behandeling2_1
Stap 1

Microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid 'gespoten'. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend!

MSP-behandeling3_1
Stap 2

Low Level Laser met hyaluronzuur
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mitochondriën), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

MSP-behandeling4_1
Stap 3

Polishing the Skin met een krachtig serum
Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

MSP-behandeling5_1
Huid na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

 

aantal behandelingen
Afhankelijk van het huid 'probleem' start micro-dermabrasie in kuurverband met 1 x in de 2 á 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Voor huidverfrissing variëert dit van 3 tot 5 keer, voor littekens en acne zijn meerdere behandelingen noodzakelijk afhankelijk van grootte en diepte. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende voor een duurzamer resultaat.

Wilt u gewoon even een flinke oppepper voor uw huid? dan kan 1 behandeling natuurlijk ook.

U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Het is zeer belangrijk de huid gedurende de kuur goed te verzorgen en te beschermen met een voor u passende créme en SPF.

 

Wij staan u graag te woord voor vragen en/of een vrijblijvend advies....

MicroSkinPolish 45 min.   99,-
Microdermabrasie incl. intensief masker                   

   77,-

Microdermabrasie i.c.m. met gelaats behandeling

 35,-
Kuurverband: 
3x MicroSkinPolish  
 268,-
6x MicroSkinPolish  + SPF cadeau
 535,-

Voor een optimaal resultaat is thuisverzorging van groot belang, je huid moet herstellen en is kwetsbaar, wij helpen je daar graag bij en daarom tijdens de kuur 10% product voordeel

 
 

Janine

De MicroSKinPolish behandeling is me heel goed bevallen. Behandeling vond ik totaal niet pijnlijk, zelfs lekker gevoel gaf het. Bij Lisette heb ik altijd het gevoel dat ik in goede en zeer professionele handen ben, heeft veel verstand van zaken en zorgt goed voor je. Na afloop wel best een rode huid die wat warm aanvoelde, maar dit trok al heel snel weg. Na een paar uurtjes make-up erop gedaan en je zag er al niks meer van. Dagen erna begon ik iets te vervellen in mijn gezicht en met goede crème blijven smeren is wel raadzaam. Al snel voelde mijn huid heel zacht aan en vond ik het resultaat erg mooi en fijn. Gave en zachte huid en een frissere uitstraling in mijn gezicht. voor herhaling vatbaar!

Kai

Al vele jaren heb ik last van acnè op mijn gezicht. Helaas heb ik hierdoor ook littekens gekregen en heb ik last van grove poriën en oneffenheden. Samen werd er met mij gekeken naar een plan voor mijn huid, waarbij we later gestart zijn met MicroSkinPolish behandelingen. Ze zeggen dat het pijnlijk moet zijn, maar dit vond ik persoonlijk niet pijnlijk. Ja het is wel gevoelig, maar het viel mij reuze mee. Na de eerste behandeling was mijn huid droog en begon het na 2 dagen te vervellen. Dit hield ongeveer 1 week aan. Na 2 behandelingen kreeg ik van miin omgeving lovende reacties. Veel mensen zagen een positieve verandering. Zelf zag ik dat na de 4de behandeling. Je bent toch kritisch op je eigen huid en zit er zelf bovenop. Mijn huid is veel rustiger. De littekens zijn oppervlakkiger geworden en meerdere zelfs weg. De oneffenheden zijn ook minder geworden. Ik kan het alleen maar mensen aanraden!

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram