Art de Beauté

De mooiste dag van uw leven staat voor de deur, dan wil je er als bruid/bruidegom toch ook prachtig uitzien?

De mooiste dag van uw leven staat voor de deur, dan wil je er als bruid/bruidegom toch ook prachtig uitzien?

Wij helpen u graag aan een prachtige en onweerstaanbare look  en om er mede daardoor een onvergetelijke dag van te maken!

 

Bruidsarrangement:
Ongeveer een week voor de trouwdag ondergaat u een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij uw huid goed wordt gereinigd, de wenkbrauwen in model worden gebracht en u nog even heerlijk kunt ontspannen van een massage en een verzorgend masker.

Daarna wordt in overleg een proef make-up aangebracht zodat we op de grote dag precies weten wat u wilt.

Ook is het mogelijk een pedicure behandeling te ondergaan zodat ook uw voeten er prachtig verzorgt en eventueel gelakt uit zullen zien.

Natuurlijk mogen de nagels van uw handen niet ontbreken en is het bij ons mogelijk gel-of acrylnagels aan te laten brengen of ze eens heerlijk te verzorgen d.m.v. een manicure behandeling met als afsluiting een mooi kleurtje of een rustige french manicure.

Op de grote dag kunt u bij ons in de salon terecht of is het in overleg mogelijk dat we bij u aan huis komen voor de Bruidsmake-up. Onder de Bruids make-up wordt een ampul aangebracht die ervoor zorgt dat de make-up de gehele dag goed blijft zitten.

Niet alleen voor de bruidjes zelf verzorgen wij de make-up ook (schoon-) moeder, zussen etc..kunnen op deze feestelijke dag worden voorzien van een prachtige look!

Heeft u een feestje of vind u het leuk en bent u benieuwd welke make-up wij u adviseren?? Dat kan ook....

Bruidsarrangement 1               167,-,-
60 min. LOOkX treatment, proef make-up, bruids make-up met ampul                                 

Gellak, Acrylnagels of manicure   10% voordeel 
  
Bruidsarrangement 2               83,- 
proefmake-up, epileren of harsen wenkbrauwen, ampul, bruidsmake-up. 

 

Dag /avond make-up       32,-
 
Op locatie buiten Meijel  vanaf  7,50 
Spray Tanning bruid:        63,-
1x proef en 1x circa 1 á 2 dagen voor de bruiloft 

                                            


Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van jezelf naar voren kunt halen. Maar ook hoe en welke make-up je het beste kunt gebruiken om o.a. wallen, kringen en/of vlekjes weg te werken, kleurkeuze en gebruik van foundation, rouge, poeder, gloss en eyeliner. Dit alles voor een stralende make-up voor alledag, maar een avond make-up met smokey eyes kan ook geleerd worden!


 Persoonlijk make-up advies     45,-

45 minuten persoonlijk advies en tips (dag en tijd in overleg)

 

Bij aankoop vanaf  15,- aan producten ontvangt u   10,- retour

 

Bruids make-up op locatie

Bruids make-up op locatie Bruids make-up op locatie
Op mijn bijzondere dag is Anne gekomen om mijn make-up te doen. Dit was een heerlijk ontspannen moment waarin ze mij volledig op mijn gemak stelde en ik even niet aan alle stress dacht. Ze luisteren goed naar mijn wensen en zorgde dat ik die dag echt aan het stralen was. Zelfs na heel wat gelukstranen zag het er nog goed uit! Ook op de foto's komt het zo mooi terug, ze heeft mij echt op het allermooiste laten voelen. Een aanrader als je voor je bruiloft een ontspannen moment + er ook prachtig uit wilt zien! Bedankt Anne!

Barbara Wong-Ghielen

Barbara Wong-Ghielen Barbara Wong-Ghielen

Art de Beauté zorgt voor de kwaliteit waar ik naar op zoek ben. Professioneel, vriendelijk en met oog voor de klant, dat maakt elk bezoek de moeite waard

Barbara

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram