Art de Beauté

De mooiste dag van uw leven staat voor de deur, dan wil je er als bruid/bruidegom toch ook prachtig uitzien?

De mooiste dag van uw leven staat voor de deur, dan wil je er als bruid/bruidegom toch ook prachtig uitzien?

Wij helpen u graag aan een prachtige en onweerstaanbare look  en om er mede daardoor een onvergetelijke dag van te maken!

 

Bruidsarrangement:
Ongeveer een week voor de trouwdag ondergaat u een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij uw huid goed wordt gereinigd, de wenkbrauwen in model worden gebracht en u nog even heerlijk kunt ontspannen van een massage en een verzorgend masker.

Daarna wordt in overleg een proef make-up aangebracht zodat we op de grote dag precies weten wat u wilt.

Ook is het mogelijk een pedicure behandeling te ondergaan zodat ook uw voeten er prachtig verzorgt en eventueel gelakt uit zullen zien.

Natuurlijk mogen de nagels van uw handen niet ontbreken en is het bij ons mogelijk gel-of acrylnagels aan te laten brengen of ze eens heerlijk te verzorgen d.m.v. een manicure behandeling met als afsluiting een mooi kleurtje of een rustige french manicure.

Op de grote dag kunt u bij ons in de salon terecht of is het in overleg mogelijk dat we bij u aan huis komen voor de Bruidsmake-up. Onder de Bruids make-up wordt een ampul aangebracht die ervoor zorgt dat de make-up de gehele dag goed blijft zitten.

Niet alleen voor de bruidjes zelf verzorgen wij de make-up ook (schoon-) moeder, zussen etc..kunnen op deze feestelijke dag worden voorzien van een prachtige look!

Heeft u een feestje of vind u het leuk en bent u benieuwd welke make-up wij u adviseren?? Dat kan ook....

Bruidsarrangement 1               176,-,-
60 min. LOOkX treatment, proef make-up, bruids make-up met ampul, manicure inclusief paraffine en lakken.                                   

Gellak of Acrylnagels i.p.v. manicure   -10% 
  
Bruidsarrangement 2               79,- 
proefmake-up, epileren of harsen wenkbrauwen, ampul, bruidsmake-up. 

 

Dag /avond make-up       29,-
 
Op locatie buiten Meijel  vanaf  7,50 
Spray Tanning bruid:        59,-
1x proef en 1x circa 1 á 2 dagen voor de bruiloft 

                                            

 

Bruids make-up op locatie

Bruids make-up op locatie Bruids make-up op locatie

Anke verzorgt al jaren naar tevredenheid mijn nagels. Voor mijn bruiloft was het voor mij vanzelfsprekend dat zij mijn bruidsmake-up zou verzorgen. Als bruid wil je op de dag zelf overal van kunnen genieten en je nergens zorgen om maken! Op voorhand een proef make-up waarbij ik mijn wensen kenbaar kon maken en waarbij Anke en Lisette de mogelijkheden aan hebben gegeven. Op basis van hun advies hebben we samen de keuzes gemaakt. Als ik naar de foto's kijk ben ik nog steeds erg tevreden met het resultaat! Leuk om te weten is dat ze ook persoonlijk betrokken zijn en staan voor kwaliteit. Als jij tevreden bent zijn hun ook pas tevreden! 

Barbara Wong-Ghielen

Barbara Wong-Ghielen Barbara Wong-Ghielen

Art de Beauté zorgt voor de kwaliteit waar ik naar op zoek ben. Professioneel, vriendelijk en met oog voor de klant, dat maakt elk bezoek de moeite waard

Barbara

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram