Art de Beauté

acties en nieuwe producten...

acties en nieuwe producten...
Ontvang nu een GRATIS Lip brush bij een lipstick

LOOkX Lipstick
Hoog gepigmenteerde lipstick met alle voordelen van een lippenbalsem. LOOkX Lipsticks zijn optimaal dekkend en longlasting zonder een droog gevoel achter te laten. De lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering.
 
LOOkX Lip brush
Een verzorgende kwast die lipstick of gloss gedoseerd aanbrengt. De haartjes van de LOOkX Lip brush zijn infused met o.a. vitamine E en mineralen om je lippen optimaal te verzorgen. Bovendien is de kwast ideaal voor het corrigeren van je lipvorm, en makkelijk, gecontroleerd en hygiënisch in gebruik.
 
 LOOkX introduceert een gloednieuw product dat speciaal is bedoeld voor het behandelen van pigmentatiestoornissen:
LOOkX Brightening vitamin C intense drops! 
met vitamine C en niacinamide. Deze intensieve drops verminderen & voorkomen pigmentvlekken, verbeteren het immuunsysteem van je huid en stimuleren de collageenproductie. Voor een direct egalere huid en op de lange termijn vermindering van pigment.

Gebruik de drops minimaal 1x per dag en maximaal 2x per dag direct op verkleuringen/pigmentenvlekken vóór het aanbrengen van de dagelijkse verzorging (let op: het is geen probleem als het ook op de huid eromheen komt). Je kunt deze drops ook als serum inzetten voor anti-ageing of meng met je favoriete LOOkX cream als preventieve bescherming tegen de vorming van pigmentvlekken. 

Het resultaat is na 3-4 weken dagelijks gebruik (2x) zichtbaar, afhankelijk van de pigmentvlek. 

Nu 10% introductiekorting om kennis te maken met de drops.Producten bestellen? Dat kan heel makkelijk en snel met de Whatsapp business app. Kijk bij informatie/openingstijden voor meer informatie

 

acties en nieuwe producten...

acties en nieuwe producten... Ontvang nu een GRATIS Lip brush bij een lipstickLOOkX LipstickHoog gepigmenteerde lipstick met alle voordelen van een lippenbalsem. LOOkX Lipsticks zijn optimaal dekkend en longlasting zonder een droo…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter