Art de Beauté

zijn jouw handen en voeten ook een visitekaartje?

zijn jouw handen en voeten ook een visitekaartje?
Heb jij dat ook? Dat je in een winkel staat bij de kassa en je kijkt naar de handen van de cassière of de klant voor je? Of op het terras en je kijkt naar iemands voeten...mooie slippers...maar die nagels, hm jammer 
 
Deze maand staan bij Art de Beauté de hand- en voetverzorging in het middelpunt
 
maar liefst 15% voordeel op alle producten!

  • Manipure handlotion, niet vet, verzorgt,  trekt snel in, handige pomp
  • Peclavus footcream, tegen kloven en droge huid, anti bacterieel, zonder vetlaag
  • 100% Tea tree oil, bijzonder heilzaam, antiseptisch, tegen infecties
  • diverse nagellakken
  • nagel- en voetvijlen
  • nagelriemolie, houdt nagelriemen en de nagels in een goede conditie
  • etc


Help jij de natuur ook een handje? LOOkX plant nu bij aankoop van de Sun fluid en Sun protector powder duo een Spekboom!  (meer hierover lees je onderaan)

Sun protector powder Duo SPF20: dit dynamische duo met goudpigmenten gaat de strijd aan tegen de schadelijke, huidverouderende gevolgen van UV-straling. Duo kleur, duo werking: er fantastisch uitzien alsof je net op vakantie bent geweest, terwijl je je juist tegen UV-straling beschermt!
 
Breng de Sun protector powder (Duo) SPF20 aan met de LOOkX Powder brush over je hele gezicht of alleen je wangen als blush. Herhaal dit meerdere keren per dag voor extra zonbescherming. Mix voor een subtiele kleur, of gebruik de kleuren eens apart om bepaalde delen te accentueren.

Let op: is geen vervanging voor je dagelijkse zonbescherming, maar ondersteunt de bescherming tegen UV-straling.

Sun fluid SPF30: geniet van de zon, wij beschermen je! LOOkX Sun fluid SPF30 bevat natuurlijke zonnefilters en biedt jouw huid UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf. Werkt bovendien anti-ageing, herstellend en voorkomt pigmentvorming.

Breng de Sun fluid SPF30 ’s ochtends aan op de gereinigde huid van je gezicht, hals en decolleté. Eenmaal geabsorbeerd breng je vervolgens een LOOkX Serum, Face oil of Cream aan. Herhaal dit meerdere keren per dag voor optimale zonbescherming. Deze zonnecrème is licht genoeg om als basis onder je make-up te dragen. Je kunt ‘m zelfs later op de dag opnieuw aanbrengen over je make-up heen, zachtjes inkloppen

WAT IS DE LOOkX SPEKBOOM FOUNDATION? 

De oprichters van LOOkX Bas, Cindy en hun 7-jarige zoontje Gianni zijn groot fan van Zuid-Afrika. Na meerdere bezoeken aan het land, zagen ze bij hun laatste bezoek hoe groot de invloed van klimaatveranderingen op het land is. Het land heeft hulp nodig en zo kwamen zij op het idee de LOOkX spekboom foundation op te richten. Het doel van de foundation is een doolhof gemaakt van spekbomen, in Botlierskop natural reserve in Zuid-Afrika, te realiseren.    Met dit doolhof willen we drie belangrijke missies nastreven: 

1. Een schonere lucht ontwikkelen voor mens en dier, door de koolstofdioxide te absorberen (een spekboom zet 10 x meer koolstofdioxide om dan andere bomen van dezelfde leeftijd). 

2. Bescherming van het wildlife, de bomen bieden bij bosbranden een natuurlijke bescherming voor de beschermde diersoorten. 

3. Educatieprogramma ontwikkelen voor kinderen, o.a. uit de townships, om op een simpele manier meer te leren over het effect van klimaatverandering en het wildlife (natuur en dieren) en hen te leren welke belangrijke taak (spek) bomen hierin spelen. 

De doolhof heeft de vorm van de voetafdruk van een neushoorn, ter ere van een neushoorn die bij een eerdere bosbrand in dat natuurpark in omgekomen. De doolhof zelf is een vingerafdruk van Gianni als symbool voor de toekomst.  DOE JIJ MEE? 

Om dit project te realiseren zijn er natuurlijk duizenden spekbomen nodig. We starten daarom met deze geweldige actie.

 

Producten bestellen? Geef ons door welke producten u wenst en wij zorgen dat het voor u klaar staat of bij u bezorgd wordt.

zijn jouw handen en voeten ook een visitekaartje?

zijn jouw handen en voeten ook een visitekaartje? Heb jij dat ook? Dat je in een winkel staat bij de kassa en je kijkt naar de handen van de cassière of de klant voor je? Of op het terras en je kijkt naar iemands voeten...mooie slippers...maar…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter