Art de Beauté

oktober...maand van het masker

oktober...maand van het masker
Een masker...gebruik jij het al?
Het kan heel makkelijk
 
TIP    Breng 1x per week je crème masker dunnetjes aan als nachtmasker en laat het tijdens de nacht zijn werk doen. 

Deze maand 20% voordeel op alle maskers

Een masker is hooggeconcentreerd aan werkzame stoffen en geeft je huid een heerlijke boost.

O2 Relax eye & face mask: van een vermoeide naar vitale huid in 15 minuten! LOOkX O2 Relax eye & face mask verkwikt en kalmeert, gaat roodheid tegen, vermindert rimpeltjes en zorgt voor een soepele, elastische en egale huid. Jouw vermoeide blik verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Smart beauty:
- Multi-purpose: overdag te gebruiken als snelle boost en ’s nachts als extra intens voedend masker. Zelfs als oogcontour masker te gebruiken

H2O Lift face mask: hydratatie en lifting gaan hand in hand. Werkt anti-ageing, zorgt voor versteviging, en pakt huidverslapping en droogtelijntjes aan door middel van maximale hydratatie in de huidcellen.

Smart beauty:
- Hybride: vorming van schadelijke vrije radicalen wordt tegengegaan, beschadigde cellen worden gerepareerd en in het hart van de cel vindt maximale hydratatie plaats.
- Plant stamcellen versterken de werking van het product.

Anti-ageing sheet mask: geduld is niet (meer) nodig met het LOOkX Anti-ageing sheet mask. Krijg meteen wat je wilt: een egale, stralende huid. Met een direct liftend en verstevigd effect en verbluffende resultaten. Bovendien herstelt het schade door UV-stralen.

Reinig je huid goed. Verwijder het masker uit het zakje. Verwijder de blauwe en witte folie die de sheet beschermt. Breng voorzichting aan op je gezicht, en strijk het glad met je vingers, zodat het overal mooi aansluit. Laat 10 minuten inwerken. Verwijder het sheet en masseer de rijke vloeistof die op de huid is achtergebleven in. Vervolg met je gebruikelijke dag- of nachtverzorging.

Amazing cleansing balm: waarom vier producten kopen als je hetzelfde kan bereiken met LOOkX Amazing cleansing balm? Deze luxe (reinigings)balm is op vier manieren in te zetten: als reiniger, hydraterend masker, herstellend nachtmasker en als snelle kuur voor de droge tot zeer droge huid. Het reinigt, heeft een anti-ageing effect, zorgt voor een extra verzorgingsboost en legt een beschermend laagje op de huid.

1. Rijke reinigingsbalm, ‘s ochtends en ‘s avonds. Bij aanbrengen op een droge huid heeft het een geltextuur en door met water te mengen verandert het in een olie. Masseer in op de droge huid, voeg wat water toe om hem crèmig te maken en spoel af met lauwwarm water.

2. Hydraterend masker, 2 of 3 keer per week. Breng het product rijkelijk aan op je gezicht, hals en decolleté, en laat 5 tot 10 minuten inwerken. Masseer met cirkelende bewegingen in en verwijder met lauwwarm water.

3. Herstellend nachtmasker, vervang 2x per week de nachtcrème voor een extra boost nachtelijke verzorging. Breng aan op gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, en verwijder de ochtend erna met een warm washandje of face cloth.

4. Snelle kuur voor de droge tot zeer droge huid. Masseer de balm in op droge plekken voor een snel hydraterend en verzorgend resultaat. Afspoelen hoeft niet.


Producten bestellen? Geef ons door welke producten u wenst en wij zorgen dat het voor u klaar staat of bij u bezorgd wordt.

oktober...maand van het masker

oktober...maand van het masker Een masker...gebruik jij het al?Het kan heel makkelijk TIP    Breng 1x per week je crème masker dunnetjes aan als nachtmasker en laat het tijdens de nacht zijn werk doen. De…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter