Art de Beauté

een mannenhuid is echt anders.....VADERDAG TIP

een mannenhuid is echt anders.....VADERDAG TIP

Wist je dat…

  1. een Mannenhuid gemiddeld 25% dikker is dan een vrouwenhuid. 
  2. Doordat mannen meer talgklieren hebben, de mannenhuid over het algemeen wat vetter is dan een vrouwenhuid. 
  3. Een mannenhuid een hogere collageendichtheid heeft dan een vrouwenhuid

MAN Huidverzorging:

Reiniging 
LOOkX Derma daily cleanser  Een perfect reinigingsproduct voor de mannenhuid! 

Vóór het scheren 
LOOkX Derma skin polish pads Gebruik de pads vóór het scheren om het ingroeien van baardharen tegen te gaan en de huid in optimale conditie te houden. Een handige en snelle manier dode huidcellen te verwijderen.

Na het scheren
LOOkX Man 24h boost is een verzorging en aftershave in één, voorkomt het ingroeien van baardharen. De prettige formule dringt gemakkelijk door in een mannenhuid. De huid voelt stevig en comfortabel aan door het verkoelende en verfrissende effect dat meteen voelbaar is. 

Zonschade 
LOOkX SPF 30 om zonschade te voorkomen en het verouderingsproces tegen te gaan

Serum 
Na het scheren kan de huid wat droog worden, vervolg de heerlijke routine met het LOOkX Moisture serum. Het serum voorziet de huidcellen weer van voldoende hydratatie en transporteert vocht naar delen in de huid met vochttekort. Deze alleskunner werkt door tot in de diepe huidlagen, waardoor een trekkerig gevoel binnen korte tijd verdwijnt.

Crème 
Sluit de routine af door een crème over het serum aan te brengen, zo vullen de producten elkaar mooi aan en zorgen ze voor een nog betere en diepere werking in de huid. LOOkX Moisture daycream zorgt net als het LOOkX Moisture serum voor voldoende hydratatie, maar beschermt vooral de buitenste huidlaag terwijl het serum in de diepere huidlagen trekt. 

profiteer nu van 15% voordeel op serums en olie

profiteer nu van 15% voordeel op serums en olie in de maand juni kunt u profiteren van 15% voordeel op alle serums en olie's van zowel LOOkX Dermo Skincare als Janssen CosmeticsDe concentratie van werkstoffen in zowel serum's als olie is vele malen…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter