Art de Beauté

Nog nooit bij Art de Beauté geweest? Boek nu de Meet & Treat behandeling. Wil je een persoonlijk huidadvies op video? Ons instructie filmpje om je nagels te onderhouden al gezien?

Nog nooit bij Art de Beauté geweest? Boek nu de Meet & Treat behandeling.   Wil je een persoonlijk huidadvies op video?  Ons instructie filmpje om je nagels te onderhouden al gezien?

Heeft u een vraag of weet u even niet wat het beste is voor uw huidprobleem? Hoe u het moet aanpakken? Maar ook voor vragen over of een make-up advies? Of wilt u een huidadvies op maat cadeau geven?

Super leuk en handig, persoonlijk video huid- en/of make-up advies 
 • Eerst gaan we samen op ontdekking naar uw wensen en bespreken we uw eventuele huidprobleem.
 • Wij gaan op zoek naar een passende oplossing en bijbehorende producten geheel op u persoonlijk afgestemd
 • We nemen een super handig filmpje voor u op met daarbij besproken en in beeld hoe het product werkt en gebruikt dient te worden
 • We maken een heel trendy en leuk pakket vol met producten voor u klaar
 • We komen het indien gewenst bij u thuis bezorgen!

Maak kennis met ons en wij met jou, Meet & Treat Kennismakingsbehandeling, kijk voor meer info bij huidverbetering


Hulp nodig bij het onderhouden van je nagels? Hieronder een link naar een heel duidelijk instructie filmpje om de komende tijd met gellak/acryl nagels te overbruggen. En anders....bel gewoon...we staan graag voor u klaar!

https://www.facebook.com/369432699744207/posts/3019134068107377/

te verkrijgen nagelpakketten:

pakket 1) vijl, block vijl, nagelriemolie € 14,95

pakket 2) vijl, block vijl, nagelriemolie, handcrème, nagellak naar keuze € 34,95


Zeker zijn van je afspraken op jouw voorkeursdata? Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor dat jij je afspraken ook in 2021 keurig op een afspraken kaartje ontvangt. 


Bekijk via onderstaande link een leuke make-up demonstratie voor iedereen die snel met een leuke make-up de deur uit wil   https://youtu.be/EuD_3PQKwx4 

en profiteer tevens van deze super leuke bijbehorende actie!


Gemakkelijk uw producten voor thuisgebruik bestellen? Sla het telefoonnummer 0642450378 op in de telefoon en open het Whatsapp gesprek, klik op het marktkraam icoontje en de rest volgt vanzelf.

Het kan ook gewoon via deze site...kijk bij producten en open de webshop van het gewenste merk. 


Ontvangt u ook graag een leuke attentie wanneer u jarig bent?  Meld u dan aan op onze gratis nieuwsbrief. Wilt u ook op de hoogte blijven van alle acties op het gebied van behandelingen en producten, nieuwtjes en kans maken op mooie prijzen? Volg ons dan ook op facebook en instagram

zo hoeft u niets te missen


Spaar voor mega kortingen....

Elk aankoop bedrag wordt automatisch omgezet in spaarpunten en in ons spaarsysteem opgenomen.  Wanneer u 350 punten gespaard heeft ontvangt u 10% van het totaal gespaarde bedrag CADEAU op uw volgende aankoop! Dit geldt ook als u telefonisch uw bestelling aan ons doorgeeft! 

Deze spaarpunten zijn onbeperkt geldig


 

NIEUW professionele producten voor thuis!

NIEUW professionele producten voor thuis! NIEUW  Derma skin repair acid peel Deze peeling is zeer geschikt voor de huid met duidelijke tekenen van huidveroudering. Het zorgt voor intensieve verfijning van de huid…

Stel direct uw vraag • Volg ons op:
 • Art de Beauté op Facebook
 • Art de Beauté op Twitter