Art de Beauté

klantenstop pedicure, nagelstyling en elektrisch ontharen

klantenstop pedicure, nagelstyling en elektrisch ontharen

Vanwege de drukte zijn we helaas genoodzaakt een klantenstop op pedicure, nagelstyling en elektrisch ontharen in te voeren. 

De overige behandelingen kunnen wel geboekt worden, houdt er echter rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn mogelijk is.
 
We willen graag onze vaste klanten zo goed en persoonlijk mogelijk van dienst blijven zijn en de aandacht en tijd geven die ze verdienen!
 

 

Ook wij hebben te maken met de helaas niet ontkomende prijsstijgingen, we zijn daarom genoodzaakt onze tarieven hierop aan te passen. Deze kunt u op de pagina van de gewenste behandeling terug vinden.Ontvangt u ook graag een leuke attentie wanneer u jarig bent?  Meld u dan aan op onze gratis nieuwsbrief. 

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle acties op het gebied van behandelingen en producten, nieuwtjes en leuke weetjes, tips ontvangen, en kans maken op mooie prijzen? Meld u dan aan voor de GRATIS nieuwsbrief

 

Volg ons ook op facebook en instagram

zo hoeft u niets te missenGemakkelijk uw producten voor thuisgebruik bestellen? Sla het telefoonnummer 0642450378 op in de telefoon en open het Whatsapp gesprek, klik op het marktkraam icoontje en de rest volgt vanzelf.

Het kan ook gewoon via deze site...kijk bij producten en open de webshop van het gewenste merk. Spaar voor leuke kortingen....

Elk aankoop bedrag wordt automatisch omgezet in spaarpunten en in ons spaarsysteem opgenomen.  Wanneer u 250 punten gespaard heeft ontvangt u 6,25 CADEAU op uw volgende aankoop! Dit geldt ook als u telefonisch uw bestelling aan ons doorgeeft! 

Deze spaarpunten zijn onbeperkt geldig


 

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Instagram