Art de Beauté

Zoek je kwaliteit? Ga voor LOOkX make-up Modern & Trendy voor de zelfbewuste vrouw

Zoek je kwaliteit? Ga voor LOOkX make-up     Modern & Trendy voor de zelfbewuste vrouw

LOOkX make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen. De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag.

De LOOkX make-up producten zijn

  • niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*.
  • bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergene vrije parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfum allergie.
  • uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

Micro pigmenten Dit zijn microscopische kleine, luxe pareltjes, die op de huid een prachtige glans en schittering geven. De pareltjes zijn zo fijn van structuur, dat ze zeer goed aan de huid hechten en niet verdwijnen in bijvoorbeeld de rimpeltjes in de oogplooi.

Mineralen en edelstenen Garanderen de lange houdbaarheid van de makeup. Het heeft een uniek hechtingsvermogen, zodat de make-up de gehele dag mooi zitten blijft.

Vitaminen and moisturisers Vitamines verzorgen de huid optimaal en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. In de make-up producten van LOOkX worden vitamine A, E en C gebruikt. Daarnaast werken de moisturizers gedurende de dag sterk hydraterend en verzachtend op de huid.

Beste uit de natuur LOOkX wordt zoveel mogelijk ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Voorbeelden van deze mooie en zachte ingrediënten zijn jojoba oil, bijenwas, extract van druivenzaadjes, kokos olie, macadamia olie en kamille

NU tijdelijk 15% voordeel op de hele collectie

Nieuw LOOkX Golden hour collectie

Nieuw LOOkX Golden hour collectie Speciaal voor de zomer hebben we de Golden hour collectie ontwikkeld. Deze collectie is geïnspireerd door het warme, zachte licht tijdens het magische gouden uur (golden hour) na z…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter