Art de Beauté

genomineerd voor de Pure Beauty Global Awards 2022

genomineerd voor de Pure Beauty Global Awards 2022

We hebben geweldig nieuws: twee van onze LOOkX Skincare producten zijn genomineerd voor de Pure Beauty Global Awards 2022! We behoren zelfs tot de finalisten in twee verschillende categorieën!

 

Het LOOkX Retinol2ndG serum en LOOkX Vitamin C intense mask zijn gekozen uit meer dan 500 inzendingen vanuit 40 verschillende landen over de hele wereld. We zijn dan ook ontzettend trots!

LOOkX Retinol2ndG serum
Het serum is genomineerd in de categorie Best Serum. Dit is een categorie waarin de beste nieuwe serums die de markt hebben betreden worden uitgelicht. Het LOOkX Retinol2ndG serum kon dit jaar meedoen, dankzij de vernieuwde verpakking in 2021.

Zoals bekend geeft onze tweede generatie retinol een échte anti-ageing boost. Het serum zorgt voor meer versteviging en minder lijntjes, met als resultaat een zachte, elastische en gladde huid. 

LOOkX Vitamin C intense mask

Het masker is genomineerd in de categorie Best Face Mask. Deze categorie is specifiek gericht op huidverzorgingsbehandelingen in de vorm van een masker die een enkele of meerdere voordelen heeft voor de huid.

Ons masker heeft een anti-ageing, voedende én hydraterende werking. Het Vitamin C intense mask zit vol met antioxidanten en zuivert de huid, heeft een verzachtend effect en geeft een weerstand boost.

Mei = award maand!

10% korting op het serum en masker om de nominatie te vieren.

acties en nieuwe producten...

acties en nieuwe producten... Ontvang nu een GRATIS Lip brush bij een lipstickLOOkX LipstickHoog gepigmenteerde lipstick met alle voordelen van een lippenbalsem. LOOkX Lipsticks zijn optimaal dekkend en longlasting zonder een droo…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter