Art de Beauté

Pak nu je kans met deze super voordelige acties

Pak nu je kans met deze super voordelige acties
NIEUW   Eye(s) love LOOkX 
 
 • Retinol2ndG eye rescue 
  De bekende anti-ageing oplossing, maar dan beter! Deze redder in nood beschermt de tere huid rondom de ogen. Rimpels worden verminderd, donkere kringen en vochtophopingen aangepakt, en de huid wordt zachter, gladder en elastischer. 
 • Mascara Ultra lash 
  Extreme dimensie en perfect gesepareerde wimpers. LOOkX Mascara Ultra lash heeft een opdikkend effect en garandeert veel volume, gepigmenteerde dekking en optimale separatie voor een intense oogopslag.
Deze bovenstaande toppers zijn nu te verkrijgen voor maar 49,-  ipv 66,50     OP=OP

 


Ampullen zijn hooggeconcentreerde werkstoffen die je huid een enorme boost geven, juist nu in een seizoenswisseling is dit van groot belang. Luchtdicht verpakt en precies genoeg voor eenmalig gebruik. Heel gemakkelijk dus.

Stel nu je eigen Ampullen box samen

Stemcell Fluid is een regenererend concentraat met extract van plantaardige stamcellen (Uttwiler Spätlauber). Het regeneratieproces bevordert, doordat de huidcellen worden beschermd en versterkt, waardoor de levensduur van die cellen wordt verlengd.

Lifting Fluid is een direct liftend concentraat dat de huid verzorgt met een maximum aan anti-rimpelwerkstoffen die de huid gladder maken en lijntjes en droogterimpels verminderen.

Skin Contour Fluid is een egaliserend en vochtinbrengend concentraat dat voor een zichtbaar liftend effect van de gezichtscontouren zorgt. Daarnaast vermindert de ampul storende hyperpigmentatie en rode vlekken.

Eye Flash Fluid is een concentraat met werkzame bestanddelen voor de gevoelige huid rond de ogen. De combinatie van lange en korte ketens hyaluronzuur strijkt rimpeltjes door uitdroging glad, zorgt voor een direct liftend effect en vermindert zwellingen. Het resultaat: een prachtige frisse blik! 

Normalizing Fluid is een kalmerend en normaliserend concentraat dat de oorzaken van een onzuivere huid bestrijdt. De actieve bestanddelen gaan overmatige talgproductie effectief tegen en reguleert bij regelmatig gebruik de werking van de talgklieren

Hyaluron Fluid is een hydraterend concentraat dat de huid direct voorziet in haar vochtbehoefte. Terwijl lange keten hyaluronzuur een beschermende laag vormt op de opperhuid, doet het korte keten hyaluronzuur zijn werk in de diepere huidlagen. 

Detox Fluid is een ontgiftend concentraat dat de ontgiftingssystemen van de cellen stimuleert. De cel wordt bevrijd van haar afvalstoffen en wordt weer bijna even vitaal als een nieuwe, jonge cel. Deze ampul zorgt, dankzij hyaluronzuur met lange en korte ketens, ook voor een optimale vochtbalans van de huid. 

De Stress Fluid: ontspant en verwent een gevoelige huid. Het regenereert en versterkt de beschermende barrière van de huid. En het vermindert roodheid en discomfort. 

Ampullen box nu voor 8,95Vitamin C Healthy Skin Bootcamp 

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Verder kan vitamine C acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en UV schade kan beperken. 

Vit-C intense peel: een superieure exfoliatie en vrije radicalen vanger in één. Deze intensieve scrub heeft een reinigende en celvernieuwende werking en laat de huid fris en zacht achter. Het zorgt voor een stralend resultaat en zijdezachte textuur. Het is een professionele peeling zonder apparatuur, die zelfs door de droge huid verdragen wordt. Ideaal voor de pigmentgevoelige huid. 

Vitamin C intense mask: na 1 keer gebruik een superzachte, gladde huid en directe vermindering van fijne lijntjes. Heeft een anti-ageing, voedende én hydraterende werking. Het Vitamin C intense mask zit vol met antioxidanten en zuivert de huid, heeft een verzachtend effect en geeft een weerstand boost. Geschikt voor alle huidtypes, maar met name de rijpere huid en droge huid.  

Vitamin C bootcamp healthy skin box 
In 28 dagen van een doffe naar een stralende huid! De producten in deze box verminderen zichtbaar lijntjes en vlekjes, zorgen voor een egale teint en direct zichtbaar resultaat.  

Inhoud: 

 • LOOkX Vitamin C intense mask 50 ml 

 • LOOkX Vitamin C intense peel 50 ml 

 • LOOkX Balance oil 5 ml

Nu tijdelijk voor maar 99,-  ipv 126,75
de producten zijn ook los te verkrijgen
 

Producten bestellen? Dat kan heel makkelijk en snel met de Whatsapp business app. Kijk op de homepage voor meer informatie

 

Pak nu je kans met deze super voordelige acties

Pak nu je kans met deze super voordelige acties NIEUW   Eye(s) love LOOkX  Retinol2ndG eye rescue De bekende anti-ageing oplossing, maar dan beter! Deze redder in nood beschermt de tere huid rondom de ogen. Rimpels worden v…

Stel direct uw vraag • Volg ons op:
 • Art de Beauté op Facebook
 • Art de Beauté op Twitter