Art de Beauté

Een goede nachtrust heeft een positieve uitwerking op een vitale en frisse huid

Een goede nachtrust heeft een positieve uitwerking op een vitale en frisse huid

Nieuw in de salon: This Works

Een goede nachtrust is uitermate belangrijk voor iedereen, en juist in deze rare onvoorspelbare periode meer dan welkom.

Het Britse merk This Works staat vooral bekend om hun ‘sleep & anti stress solutions’, denk aan ontspannende pillow sprays, rustgevende geurkaarsen & heerlijke hand/body producten. Het merk behoort (ook) tot het segment Clean Beauty. Het paradepaardje van This Works is de befaamde Deep Sleep lijn. Deze draagt bij aan het sneller en meer ontspannen in slaap vallen, of indien je midden in de nacht vaker wakker wordt, je weer snel je slaap kunt hervatten. Hoe fijn is dat... En heb je last van stress? dan is er bijvoorbeeld de Roll on stress Check Breathe.

Alle producten van This Works bevatten een ‘superblend’ van natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en aromatherapeutische geuren om zichtbaar en klinisch resultaat te geven.

This Works gebruikt alleen de beste, hooggeconcentreerde en natuurlijke actieve werkstoffen. De producten bevatten géén onnodige chemicaliën zoals ftalaten, sulfaten, synthetische kleuren, parfum, parabenen, GGO’s, minerale oliën en propyleenglycol.

Bij mij staat het al op mijn nachtkastje, en zelfs mijn dochter sprayt elke avond voor het slapen gaan haar kussen in... welterusten!

Wil je het ook eens ervaren? Dan is de Choose sleep wat voor jouw, de Deep Sleep Pillow spray en Stress Check breath in. 13,-

NIEUW professionele producten voor thuis!

NIEUW professionele producten voor thuis! NIEUW  Derma skin repair acid peel Deze peeling is zeer geschikt voor de huid met duidelijke tekenen van huidveroudering. Het zorgt voor intensieve verfijning van de huid…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter