Art de Beauté

mei aanbieding

mei aanbieding

in deze mooie Mei maand staat de nachtverzorging centraal.

wist u dat de huid in de nacht het meest actief is en daarom in staat is zich optimaal te hydrateren, verzorgen en herstellen? De ingrediënten in een nachtcrème bestrijden vroegtijdige veroudering, corrigeren huidproblemen, reguleren de talgproductie en voeden de huid. Als je slecht slaapt, krijgt de huid geen rust om bij te komen en te herstellen, daarom ziet je huid er dan ook minder goed uit!

15% voordeel op ALLE nachtverzorging

 Actie  Vitaforce C Cream nu in combinatie met een mini Vitaforce C Complex in een geweldige Rose Beauty Bag (GRATIS!) .

Vitaforce C crème en concentraat werkt verzorgend met actieve bestanddelen ter voorkoming en behandeling van rimpels en ouderdomsvlekken. Bevat het meest effectieve vitamine-C-fosfaat, vitamine-E-acetaat, hyaluronzuur en citroenextract.   € 49,95


Actie   LOOkX Skincare bootcamp box. Een kuur van 14 nachtmaskers met een handig stappenplan voor thuisgebruik. Het resultaat: een stralende en gezonde huid. 

Inhoud Skincare bootcamp box:

O2 Relax eye & face mask 50 ML  verkwikt en kalmeert de vermoeide huid en brengt direct het vochtgehalte op pijl. Bovendien vermindert het lijntjes en verslappingen door een slimme mix van  innovatieve en direct effectieve ingrediënten.

Amazing cleansing balm 50 ML  een luxe reinigingsbalm die op 4 manieren te gebruiken is. Tijdens het 14-daagse LOOkX Skincare zet je de balm in als nachtmasker. Het resultaat na een nacht slapen met dit unieke product is een superzachte en egale huid. Droge plekjes zijn verdwenen. 

Balance oil 5 ML GRATIS! t.w.v. € 15,95   behandelt eventuele roodheid (van o.a. couperose) en zorgt ervoor dat het wordt verminderd. Het product brengt de huidconditie in balans.

de complete Bootcamp Box nu voor € 74,90 (normaal € 90,85)

mei aanbieding

mei aanbieding in deze mooie Mei maand staat de nachtverzorging centraal.wist u dat de huid in de nacht het meest actief is en daarom in staat is zich optimaal te hydrateren, verzorgen en herstellen? De ingredi…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter