Art de Beauté

een goed voornemen is starten bij het begin....REINIGEN...maar waarom eigenlijk?

een goed voornemen is starten bij het begin....REINIGEN...maar waarom eigenlijk?

Is het nou echt nodig om elke ochtend en avond je huid te reinigen?? Ja Echt!!
En ja, ook als je een avond uit bent geweest en ja, ook als je in de ochtend heel veel haast hebt. Het hoeft echt niet veel tijd te kosten.

Maar waarom??
Een goede reiniging zorgt ervoor dat alle producten die je daarna gebruikt beter opgenomen worden. Doe je dat niet dan blijft het op de huid liggen en doet het weinig tot niets.

Waarom reinigen in de ochtend?
In de nacht produceert je huid afvalstoffen en huidvetten. Dit kan je alleen met water niet verwijderen. (Denk aan afwassen zonder afwasmiddel)

Waarom reinigen in de avond?
Dit is niet alleen noodzakelijk om make-up te verwijderen , ook als je geen make-up draagt zit er vuil op je huid. Denk hierbij aan uitlaatgassen, stof van binnen en buiten  en afvalstoffen die je huid zelf aanmaakt.

EN KLAAR! Eigenlijk ben je in een paar minuten klaar. Probeer het een week,  je bent er zo aan gewend en kan niet meer zonder!

Zonder dagelijkse reiniging van het gezicht gaat de textuur en gezondheid van je gezicht achteruit. Je ziet er eerder moe uit en het versnelt het verouderingsproces.

 

Er zijn diverse soorten reinigingsproducten voor een huid. Het is belangrijk om een reinigingsproduct zonder minerale olie of andere afsluitende ingrediënten te gebruiken. Minerale olie legt een filmlaagje op de huid en dat moeten we niet hebben omdat we ook nog graag werkstoffen in de huid willen brengen. 

enkele voorbeelden van reiniginsproducten:

1. Cleansing mousse : dit is het mildste product om een huid te reinigen. Geschikt voor de meeste huiden en vooral gevoelige en droge huiden. Laat je vetlaagje van je huid in tact.

2. Cleansing gel : dit is een gel die je mengt met water en schuimt op de huid. Verwijdert ook een beetje het vetlaagje van de huid. Kan uitdrogend werken. Geschikt voor vette huiden.

3. Cleansing balm: rijke balm met 4-voudige werking, zeer geschikt voor de gevoelige/couperose huid

4. Cleansing powder: reinigingspoeder met zuivere vitamine C voor het doeltreffend verhelderen van de huid. geschikt voor pigmentproblemen, rijpere huiden

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze

EEN GOEDE REINIGING ZORGT ERVOOR DAT DE HUID MINDER SNEL VEROUDERD EN ER FRIS EN STRALEND UIT ZAL ZIEN

Probeer het eens, je zult het zien en voelen!

Nu 10% voordeel op alle reininingsproducten, doe er je voordeel meeJanuari voordeel

Januari voordeel deze maand 10% voordeel op alle Janssen Cosmetics en LOOkX Dermo Skincare reiniging!Reinigen is echt een must voor diegene die gaan voor huidverbetering en hun huid zo lang mogelijk fris en gezond wil…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter