Art de Beauté

april aanbieding

april aanbieding

De maand April is de maand waarin het alweer 19 jaar geleden allemaal begon voor Art de Beauté. Wat vliegt de tijd!

Deze maand daarom maar liefst 19% voordeel op alle oogverzorging

doe hier uw voordeel mee en feest met ons mee.....
Actie  Vitaforce C Cream nu in combinatie met een mini Vitaforce C Complex in een geweldige Rose Beauty Bag (GRATIS!) .

Vitaforce C crème en concentraat werkt verzorgend met actieve bestanddelen ter voorkoming en behandeling van rimpels en ouderdomsvlekken. Bevat het meest effectieve vitamine-C-fosfaat, vitamine-E-acetaat, hyaluronzuur en citroenextract.   € 49,95


Actie   LOOkX Skincare bootcamp box. Een kuur van 14 nachtmaskers met een handig stappenplan voor thuisgebruik. Het resultaat: een stralende en gezonde huid. 

Inhoud Skincare bootcamp box:

O2 Relax eye & face mask 50 ML  verkwikt en kalmeert de vermoeide huid en brengt direct het vochtgehalte op pijl. Bovendien vermindert het lijntjes en verslappingen door een slimme mix van  innovatieve en direct effectieve ingrediënten.

Amazing cleansing balm 50 ML  een luxe reinigingsbalm die op 4 manieren te gebruiken is. Tijdens het 14-daagse LOOkX Skincare zet je de balm in als nachtmasker. Het resultaat na een nacht slapen met dit unieke product is een superzachte en egale huid. Droge plekjes zijn verdwenen. 

Balance oil 5 ML GRATIS! t.w.v. € 15,95   behandelt eventuele roodheid (van o.a. couperose) en zorgt ervoor dat het wordt verminderd. Het product brengt de huidconditie in balans.

de complete Bootcamp Box nu voor € 74,90 (normaal € 90,85)

april aanbieding

april aanbieding De maand April is de maand waarin het alweer 19 jaar geleden allemaal begon voor Art de Beauté. Wat vliegt de tijd!Deze maand daarom maar liefst 19% voordeel op alle oogverzorgingdoe hier uw vo…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter