Art de Beauté

wilt u ook opstaan met perfecte eyeliners of wenkbrauwen??

wilt u ook opstaan met perfecte eyeliners of wenkbrauwen??


Al ruim 18 jaar ben ik gespecialiseerd in Permanente Make-up en maak ik dagelijks dames blij met prachtige eyeliners van naturel tot wat meer smokey en zelfs met een vleugje kleur voor een smudge oogschaduw effect. Daarbij ook zeker niet te vergeten de vele wenkbrauwen, mogelijk in natuurlijke schaduwen of hairstroke technieken...voor elk wat wils.

Na een uitgebreid gesprek waarbij wensen, adviezen, kleur en vorm keuze besproken zijn gaan we na wederzijds goedvinden aan de slag en na enkele weken hoor ik dan veelvuldig "o wat is dit makkelijk, had ik dat maar eerder gedaan!" 

Wilt u ook onbezorgd uw bed of douche uitstappen en er altijd netjes uitzien? Of kunt u het zelf niet meer zo goed zien of heeft u last van tranende ogen? Wacht dan niet langer en maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend info gesprek!

Ik help u graag

Lisette

Januari voordeel

Januari voordeel deze maand 10% voordeel op alle Janssen Cosmetics en LOOkX Dermo Skincare reiniging!Reinigen is echt een must voor diegene die gaan voor huidverbetering en hun huid zo lang mogelijk fris en gezond wil…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter