Art de Beauté

wilt u ook opstaan met perfecte eyeliners of wenkbrauwen??

wilt u ook opstaan met perfecte eyeliners of wenkbrauwen??


Al ruim 18 jaar ben ik gespecialiseerd in Permanente Make-up en maak ik dagelijks dames blij met prachtige eyeliners van naturel tot wat meer smokey en zelfs met een vleugje kleur voor een smudge oogschaduw effect. Daarbij ook zeker niet te vergeten de vele wenkbrauwen, mogelijk in natuurlijke schaduwen of hairstroke technieken...voor elk wat wils.

Na een uitgebreid gesprek waarbij wensen, adviezen, kleur en vorm keuze besproken zijn gaan we na wederzijds goedvinden aan de slag en na enkele weken hoor ik dan veelvuldig "o wat is dit makkelijk, had ik dat maar eerder gedaan!" 

Wilt u ook onbezorgd uw bed of douche uitstappen en er altijd netjes uitzien? Of kunt u het zelf niet meer zo goed zien of heeft u last van tranende ogen? Wacht dan niet langer en maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend info gesprek!

Ik help u graag

Lisette

ps de klantenstop geldt niet voor pmu afspraken!

15% ZON voordeel

15% ZON voordeel in de maand juli kunt u profiteren van maar liefst 15% ZONNIG voordeel, bent u ook zuinig op uw huid?!LOOkX Sun fluid SPF30 met natuurlijke zonnefilters biedt UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter