Art de Beauté

Anti-ageing SUPER DEAL

Anti-ageing SUPER DEAL
We hebben een mega super deal voor u samengesteld met alleen de beste anti-ageing producten voor thuis! 
Nu tijdelijk met maar liefst 57,- voordeel
Een compleet huidpakket inclusief stappenplan 

- Reiniging (passend bij jou huidconditie)
- Peeling (passend bij jou huidconditie)
- Retinol2ndG cream
- Retinol2ndG eyerescue
- Sunfluid SPF30

Retinol, wat is het?

Misschien een iets bekendere naam is, vitamine A, een van de bekendste en bewezen werkzame stoffen in cosmetica. Twee bekende varianten van vitamine A zijn tetrinoine (vitamine A zuur) en retinol. Retinol wordt als werkzaam ingrediënt in heel veel cosmeticamerken toegepast. Retinol heeft de eigenschap zicht letterlijk aan bijna elke huidcel te hechten en doorgeeft dat die cel zich als een gezonde, jongere huidcel moet gaan gedragen. Retinol wordt dan, door lichaamseigen processen omgezet tot retinolzuur. Retinolzuur is dus het actieve ingrediënt wat vele processen in de cel op DNA-niveau activeert. 

Molecule Retinol

Is retinol goed voor je huid?

Het wetenschappelijk erkende ingrediënt retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar is door het ervaren LOOkX Research & Development team naar een nog hoger niveau getild. De LOOkX Retinol2ndG producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingssystemen op de huidige cosmeticamarkt, en vormen een one way ticket naar een stevigere, stralende huid. Zo is de LOOkX Retinol2ndG cream de beste retinol crème die er bestaat.

Wat doet retinol voor je huid?

Het ingrediënt retinol geeft elke celfunctie een boost en zorgt zo voor zichtbare huidverbetering. In de epidermis is het in staat het celvernieuwingsproces te versnellen, wat een stralende, egale teint oplevert. In de diepere huidlagen stimuleert het de collageenaanmaak en beschermt het bestaand collageen tegen beschadiging. Daarbij voert retinol de aanmaak van hyaluronzuur op, reinigt het verstopte poriën en remt het de talgproductie af.
Before and after Retinol

De werking van onze Retinol2ndG technologie

 • Zichtbare versteviging en liftend effect
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  Meer weten over rimpels verminderen? Klik hier
 • Herstelt zonschade
 • Verbetert de textuur, verzacht en egaliseert
 • Verbetert veerkracht en uitstraling
 • Vervaagt oneffenheden

 

Welke retinol?

Ontdek de baanbrekende potentie van onze Retinol2ndG technologie! Deze cocktail is een nieuwe generatie retinol met een enorm krachtige huidverbeterende werking. Door de speciale manier waarop de moleculen zijn ingekapseld, worden ze veel beter gedistribueerd in de huid, beter door jouw huid verdragen, en zijn ze stabieler. Een drievoudig voordeel! Dankzij een nieuwe technologie brengt deze innovatieve cocktail de door huidveroudering vertraagde celfuncties weer op gang, waardoor actieve werkstoffen - dus ook de Retinol2ndG cocktail zelf - beter worden opgenomen, voor spectaculair verstevigende, verjongende resultaten. Dit hoogstaand gestabiliseerde retinol complex is daarnaast verrijkt met natuurlijke antioxidanten, geavanceerde peptiden en op technologisch nieuwe wijze verkregen stamcellen uit de Cactusvijg, wat extra bijdraagt aan de verstevigende effecten. Dit alles maakt de LOOkX Retinol2ndG ingrediëntencocktail tot een uiterst effectieve anti-ageing oplossing, waarmee we de beste retinol crème hebben kunnen creëren, die met zijn maximale resultaten alle verwachtingen overtreft.

Welke retinol crème is goed?

 

Fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden zichtbaar verminderen en een stevigere, stralende huid tevoorschijn laten komen is nog nooit zo makkelijk geweest met de beste retinol crème.

Time for pampering! De beste retinol crème voor echte huidverbetering is LOOkX Retinol2ndG cream. Deze retinol crème is een hydraterende, rijke anti-ageing verzorging op basis van verzachtende shea butter met een stralende, optimaal gehydrateerde huid zonder fijne lijntjes als resultaat.
Extra informatie over de beste retinol crème: hij doet 24 uur zijn werk, maar kan voor extra care ook prima twee keer per dag gebruikt worden.


Hoe verschillen LOOkX producten met retinol van andere cosmetica met retinol?

 

LOOkX retinol complex is ingekapseld in een zogenoemde speciale ‘microsfeer’, dit zorgt voor een optimale afgifte van retinol aan de cellen op een huidvriendelijke manier. Bovendien bevatten onze producten met retinol de maximale toegestane hoeveelheid, voor écht zichtbare resultaten. No empty promises, just results. 

 

LOOkX boost de activiteit van retinol door de toevoeging van extra actieve ingrediënten aan de microsfeer. Youth boost zorgt voor het “wekken” van de huidcellen. Hierdoor zijn de cellen wakker en gereed voor de opname van de retinol en ander actieve stoffen. FicuCell Vita complementeert de werking van retinol en Youth boost door zijn DNA herstelwerkzaamheden. Dit vind je natuurlijk ook terug in de beste anti-ageing. Lees meer over anti-ageing voor jou!

Hoe retinol gebruiken?

Retinol maakt de huid gevoeliger voor UV-licht. Breng overdag na het aanbrengen van de beste retinol crème altijd een laagje LOOkX Sun fluid SPF30 of LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan om vroegtijdige veroudering veroorzaakt door de zon tegen te gaan.

Wat je nog meer moet weten:

 • Bij mensen die net met retinol beginnen, kan de stof irritatie veroorzaken zoals roodheid en schilfers. 
 • Onstaat er irritatie bij het gebruik? Naarmate de huid went aan regelmatig gebruik zou dit binnen een paar dagen weer moeen verdwijnen. Als de symptomen iet minder worden of juist erger, stop dan met het gebruik van het product. 
 • Gebruik retinol niet dagelijk als je net begint met het gebruik ervan. Breng onze beste retinol crème het liefst om de dag aan. 
Top 3 tips tegen huidveroudering:

1. Sun protection, sun protection, sun protection! “The best anti-aging cream is a sun screen”, ook in de winter. Ik gebruik LOOkX Sun fluid SPF 30 voor een terrasje/strand en dagelijks de Smart 4-in-1 protection primer SPF 30 en Sun protector powder SPF 20.

2. Fijne lijntjes kun jij prima behandelen met hydraterende producten van de LOOkX Moisture-lijn. Voor de diepere rimpels heb jij een krachtige formule nodig. De LOOkX Retinol2ndG producten bevatten een nieuwe generatie Retinol die het probleem bij de bron aanpakt voor direct en langdurig resultaat. 

3. De juiste reiniging is de eerste stap naar een jeugdigere huid. Vergeet niet je make-up te verwijderen, ook als je super moe bent. Met make-up slapen kan veroudering van de huid veroorzaken en kan voor donkere kringen rondom de ogen zorgen.
 
 
 

super deal

super deal    Anti-Ageing Super Deal Wil jij ook de beste anti-ageing voor je huid? Profiteer dan nu van deze Mega knaller....een compleet huidverbeterings pakket inclusief stappenplan met ma…

Stel direct uw vraag • Volg ons op:
 • Art de Beauté op Facebook
 • Art de Beauté op Twitter