Art de Beauté

15% ZON voordeel

15% ZON voordeel
in de maand juli kunt u profiteren van maar liefst 15% ZONNIG voordeel, bent u ook zuinig op uw huid?!


LOOkX Sun fluid SPF30 met natuurlijke zonnefilters biedt UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf.

+ GRATIS SLEEPING PHONE BAG!
Wat is een Sleeping phone bag? Bewaar je telefoon tijdens de gezellige, zonnige dagen in dit tasje. Zo wordt jouw telefoon niet alleen beschermd tegen zand, maar kun je ook echt even 'unpluggen' en ontspannen op het strand. 

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Dermo cosmetics product met krachtige resultaten
 • Heeft een ultralichte, vetvrije textuur
 • Beschermt de huid tegen verouderende UVA- en UVB-stralen
 • Extra anti-ageing werking
 • Vrij van parabenen & minerale oliën
 • Dierproefvrij

Aanbevolen gebruik

Breng ‘s ochtends aan op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. Vervolg met een LOOkX serum, olie of dagcrème. Herhaal geregeld gedurende de dag voor optimale bescherming. Indien gewenst kan LOOkX Sun fluid SPF30 ook over de verzorging worden aangebracht. Dagelijks te gebruiken, ook in de winter.

( normaal € 34,95) 

Gebruik jij de LOOKX Smart 4-in-1 protection primer?

Een primer vormt een barrièrelaag tussen je huid en make-up. Je huid wordt beschermd  tegen eventuele schadelijke invloeden van buitenaf  en zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten. 

Met viervoudig beschermende werking! Én zorgt ervoor dat jouw make-up look minimaal 12 uur perfect blijft zitten

Wat doet een primer?
Vecht tegen bedreigingen van je huid en gun haar de ultieme verzorging! Dankzij o.a. hyaluronzuur heeft de Smart 4-in-1 protection primer een hydraterende functie en een instant retouch effect. Het heeft een matterende en porie verfijnende werking en zorgt ervoor dat make-up feilloos hecht. Jouw flawless skin voelt heerlijk zacht aan en ziet er stralend uit! 
Een aantal andere voordelen van de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer op een rij:

 • Zorgt voor de perfecte basis van elke longlasting make-up look
 • Zorgt dat jouw make-up minimaal 12 uur lang perfect blijft zitten
 • Vult fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Verbetert jouw teint
 • Het creëert een zijdezacht gevoel

Maar het allerbelangrijkste: de Smart 4-in-1 protection primer legt een soort beschermlaagje over de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en heeft een viervoudige beschermende werking;

 1. De primer bevat een blue light protection om jouw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht (van bijvoorbeeld je smartphone). De straling dringt door tot in de diepste huidlagen, veroorzaakt vorming van vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress, vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie.
 2. Er is een SPF 30 UVA en UVB protection toegevoegd om je te beschermen tegen UV-straling.
 3. Er zit een pollution protector in, om je huid te beschermen tegen bijvoorbeeld stadsvervuiling, uitlaatgassen etc. Deze factoren bedreigen de beschermende en anti-oxidatieve functies van je huid en vernietigen de collageenstructuur.
 4. Ook wordt het DNA van je huid beschermd, om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan.

Applicatie 
Gebruik een LOOkX Cream passend bij jouw huidtype, breng daarna een dun laagje LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan op je huid. Vervolg daarna jouw make-up routine met foundation (vloeibaar en/of poeder vorm).

LOOkX Smart 4-in-1 protection nu 15% voordeel (normaal 34,95)


LOOkX Sun protector powder: met vitamine E is te gebruiken als bronzer en blush en zorgt voor een gezonde, gouden gloed en de nodige UV-bescherming.  Let op: is geen vervanging van een dagelijkse zonbescherming.  (normaal € 22,-)

15% ZON voordeel

15% ZON voordeel in de maand juli kunt u profiteren van maar liefst 15% ZONNIG voordeel, bent u ook zuinig op uw huid?!LOOkX Sun fluid SPF30 met natuurlijke zonnefilters biedt UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en…

Stel direct uw vraag • Volg ons op:
 • Art de Beauté op Facebook
 • Art de Beauté op Twitter