Art de Beauté

Geef uw huid een 14 daagse Bootcamp in de nacht

Geef uw huid een 14 daagse Bootcamp in de nacht

Een kuur van 14 nachtmaskers met een handig stappenplan voor thuisgebruik. Het resultaat: een stralende en gezonde huid. 

Inhoud Skincare bootcamp box:

O2 Relax eye & face mask 50 ML  verkwikt en kalmeert de vermoeide huid en brengt direct het vochtgehalte op pijl. Bovendien vermindert het lijntjes en verslappingen door een slimme mix van  innovatieve en direct effectieve ingrediënten.

Amazing cleansing balm 50 ML  een luxe reinigingsbalm die op 4 manieren te gebruiken is. Tijdens het 14-daagse LOOkX Skincare zet je de balm in als nachtmasker. Het resultaat na een nacht slapen met dit unieke product is een superzachte en egale huid. Droge plekjes zijn verdwenen. 

Balance oil 5 ML GRATIS! t.w.v. € 15,95   behandelt eventuele roodheid (van o.a. couperose) en zorgt ervoor dat het wordt verminderd. Het product brengt de huidconditie in balans.

de complete Bootcamp Box nu voor € 74,90 (normaal € 90,85)

 

 

 

 

mei aanbieding

mei aanbieding in deze mooie Mei maand staat de nachtverzorging centraal.wist u dat de huid in de nacht het meest actief is en daarom in staat is zich optimaal te hydrateren, verzorgen en herstellen? De ingredi…

Stel direct uw vraag  • Volg ons op:
  • Art de Beauté op Facebook
  • Art de Beauté op Twitter